Project Oral history, Marinemuseum Den Helder

Posted on Posted in Post

Project Oral history, Marinemuseum Den Helder

Voor het Marinemuseum Den Helder ben ik, stagiaire Priscilla, bezig met het project Oral history. Bij dit project worden verhalen van Marinepersoneel in een interview setting op beeld en/of geluid uiteindelijk opgenomen. Deze opnames worden voor toekomstige tentoonstellingen, projecten of andere doeleinden gebruikt.

Voor het Oral history project ben ik nog op zoek naar personen die graag over hun tijd bij de marine willen vertellen. Als u over uw loopbaan bij de marine wilt vertellen, maak ik als voorbereiding voor de echte interviews met u een afspraak waarbij we gezamenlijk een soort cv’tje van uw loopbaan opgesteld wordt en u ook kan aangeven waar u graag over zou willen vertellen.
Van alle personen die ik spreek, maak ik eigenlijk een groot database. Van deze groep worden uiteindelijk een aantal uitgekozen om op beeld en/of geluid geïnterviewd te worden.

Als u ook aan het project mee wilt doen, kunt u mij benaderen op mailadres p.vanalebeek@marinemuseum.nl. Dan kunnen we (hopelijk) binnenkort een afspraak inplannen(kan zowel bij het museum als op andere locatie).

Hopelijk tot binnenkort

Priscilla van Alebeek
stagiaire Marinemuseum