Vaardag aan boord Rotterdam

Posted on Posted in Post

Op 10 mei heeft een groepje van 24 leden deelgenomen aan de vaardag aan boord van de RDAM. Het was een geslaagde dag voor iedereen. De leden hebben genoten en weer nieuwe snufjes gezien  van de hedendaagse tijd.  Een uitgebreid verslag wordt nog gemaakt door CO Wiskerke. Als nieuw bestuurslid was het de eerste keer dat ik de groep mocht begeleiden en ik vond het ook harstikke leuk om te doen.  Nogmaals bedankt voor de gezelligheid.

 

4 thoughts on “Vaardag aan boord Rotterdam

  1. Hartelijk dank stichting n,g,i,d, voor deze mooie dag,even terug naar vroeger even A trip down memory lane zeer geslaagd speciaal even een dankwoord voor Gerrie Leque bedankt Gerrie dik voor elkaar hopelijk tot een andere keer,aan allen hopelijk tot ziens

  2. Albert, bedankt voor het compliment. Het compliment geldt natuurlijk voor het hele bestuur. Het is een gezamenlijke inspanning geweest.

  3. Fijne dag gehad, weer veel gezien. Jammer dat de foto niet groter te zien is. Misschien nog aan te passen op de website? Ziet er trouwens goed uit, mijn complimenten. Groeten vanuit Elst aan iedereen.

  4. Ferry, de foto wordt later groter vertoond. We verzamelen de foto’s en dan komen ze op de website.

Comments are closed.